Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-09@05:46:37 GMT

شرایط فروش اقساطی KMC T8 اعلام شد – اسفند ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۲۰۶۴۳

گروه صنعتی کرمان خودرو  یک شرکت خودروسازی و وارد کننده ایرانی است که در دی ماه ۱۳۶۹ با نام  صنایع خودروسازی کرمان  برای واردات مدل‌های مختلف خودروهای دوو تأسیس شد و از سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را در زمینه ساخت و مونتاژ خودرو آغاز کرد.این شرکت به همراه هواپیمایی ماهان زیر نظر موسسه خیریه مولی الموحدین قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل کرمان موتور از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۸۸ مهندس یاد ابوالفضل سجادی بنیان‌گذار اولین بخش خودروسازی خصوصی در کشور بود.

اطلاعیه مهم شرکت کرمان موتور

مشتریان کرمان موتور می توانند تا اقساط ۱۸ و ۳۰ ماهه KMC T8 را خریداری کنند. موعد تحویل این طرح فروش ۹۰ روز کاری اعلام شده است و از سویی T8 با مدل ۱۴۰۱ به دست خریداران می رسد. پیش از این قیمت مصوب KMC T8 کرمان موتور ۸۶۹ میلیون تومان بود که حالا این عدد به ۸۷۷ میلیون تومان رسیده است.

کرمان موتور اعلام کرده است که مشتریان می توانند از صبح شنبه مورخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ نسبت به پیش خرید اینترنتی T8 اقدام کنند. همچنین در مرحله ثبت نام به پیش پرداخت ۳۵۰ و ۴۵۰ میلیون تومانی نیاز است. سند خودروها هم تا پایان دوره اقساط در رهن شرکت باقی خواهد ماند. همچنین سود تاخیر نیز به صورت ماهانه و یک درصد در نظر گرفته شده است.

خبرهای خوش کرمان موتور؛ افزایش ظرفیت تولید شاسی بلند محبوب«جک اس۵»

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کرمان موتور فروش اقساطی کرمان موتور کرمان موتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۰۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: با توجه به آینده مس در دنیا و افزایش قیمت و مصرف این فلز، باید کار کنیم و با روش‌های جدید کار اکتشافات پیش برود و پیشنهاد ما این است کار با روش نیمه صنعتی نوین دنبال شود.

امیر حسن زاده امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در جهاد دانشگاهی استان کرمان با اشاره به اینکه مس، صنعت ملی است و ذخایر خوبی در این بخش داریم، افزود: توقع داریم در حوزه اکتشافات کار بیشتری صورت بگیرد و ذخایر شناسایی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: می‌توانیم با جوانان فعال شرکت ملی مس و استان کرمان به تولید یک میلیون تن کاتد برسیم که با کار تیمی، شدنی است و باید با همکاری دانشگاه، گمرک و مالیات این هدف محقق و خروجی در سفره مردم بیاید.

وی با بیان اینکه در استان کرمان برای افزایش تولید، حمایت کامل خواهیم داشت و درخواست داریم شرکت ملی مس در صنایع پایین دستی ورود کند، افزود: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه نیاز به افزایش سرمایه دارد تا با حضور دانش‌بنیان‌ها اتفاقات خوبی در صنایع پایین دستی بیفتد.

حسن زاده در بخش دیگری از سخنانش گفت: یکی از مشکلات کرمان، فارغ‌التحصیلان بیکار بود که با استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی، دانشگاه علمی کاربردی، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه فنی و حرفه‌ای و نیازسنجی رشته‌های صنایع، دوره‌های آموزش مهارتی را برگزار کردیم و بازخورد خوبی داشت.

وی با اشاره به فعال شدن کنسرسیوم اشتغال استان کرمان گفت: تاکنون برای اشتغال ۱۰ هزار نفر با صنایع تفاهم کرده تا دانشجویان را در رشته‌های مشخص که نیاز است، تربیت کند و ظرفیت‌های دانشگاهی استان با مس همکاری خواهند داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تشکر از اقدامات رئیس جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: به تیم اقتصادی در استان اعتقاد داریم و از کارگر جنوب استان تا شمال و شرکت‌های بزرگ در این تیم حضور دارند و باید کمک کنیم در دوره مسئولیتمان اثر خوبی به جا بگذاریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی کارخانه خودروسازی بم مهار شد
  • خدمات ویژه امداد کرمان موتور
  • لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟